Videokonsultasjon/telefonkonsultasjon

Legegruppen Manglerud tilbyr videokonsultasjon for økt tilgjengelighet for våre pasienter.

Dette koster 155,-/204,-, inntil frikortgrensen.

Hvis samtalen finner sted etter klokken 1600 vil det påløpe en kveldstakst og konsultasjonen koster litt mer enn på dagtid. Du mottar en sms fra ConvenePay med betalingsoppfordring etter timen, denne betales innen 24 timer, hvis ikke blir det sendt ut faktura m/gebyr.

Tjenesten ivaretar alle krav til sikkerhet og taushetsplikt. Har du en smarttelefon med kamera, mikrofon og internettilgang er dette alt du trenger. Legen din vil sende deg en sms med link for opprettelse av samtale etter avtalt tidspunkt. Du vil bli bedt om å teste kamera og mikrofon samt oppgi noe basisinformasjon på forhånd. Alt er veldig enkelt.

Samtalene er begrenset i tid og kan ikke vare lenger enn 8 minutter. Dette for at legen også skal ha tid til å journalføre samtalen i etterkant.

Det er ikke alle medisinske problemstillinger som egner seg for videokonsultasjon, og dersom legen din finner det nødvendig tas du inn til en undersøkelse ved et senere tidspunkt. Sykemeldinger, større attester, foreskrivninger av B-preparater og komplekse medisinske tilstander er eksempler som vanligvis ikke egner seg for video.

Ring kontoret på 22 75 77 90 og våre helsesekretærer vil være behjelpelig med å sette deg inn på time.